Vírus szoftver


Ilyenek például a vírusok, trójai programok és egyéb kártékony programok.

riboxin papillómákra kraujo tyrimas del kirminu

A vírusirtó szoftverek két alapelven működnek. Az első az úgynevezett reaktív védelem, ami az úgynevezett vírusdefiníciós adatbázison alapszik. Ebben az esetben a vírusirtó szoftver egy adatbázisból azonosítja a kártevőket.

papillomas gumi szemölcsök a hasi férfiaknál

Az adatbázist a vírusirtó szoftver gyártója rendszeresen frissíti, a frissítéseket a legtöbb vírusirtó szoftver vírus szoftver letölti az internetről. A második — és napjainkban egyre fontosabb — védelmi módszer az úgynevezett heurisztikus vírusvédelem. Ebben az esetben a vírusirtó a beépített analizáló algoritmusok mesterséges intelligencia segítségével azonosítja a vírusokat.

honnan veszel szemölcsöket héliumkészítés férgekhez

A módszer azért nagyon fontos, mert sokszor több nap telik el egy új vírus megjelenésétől addig, amíg a vírusirtó program gyártója az ellenszert elkészíti, és beépíti a vírusdefiníciós adatbázisba. A vírusirtó szoftvernek ilyenkor frissítenie kell magát az internetről, és csak ezután nyújt védelmet az új vírusok ellen.

How to Download \u0026 Install Avast Free Antivirus / Sinhala

A heurisztikus módszereket is alkalmazó modern vírusirtók viszont addig is védelmet nyújtanak a legtöbb kártevő ellen, amíg az ellenszer elkészül. Ezek a modern vírusirtók kombinálják tehát a hagyományos vírusdefiníciós adatbázison alapuló védelmet a modern heurisztikus védelemmel, és így nagyobb biztonságot adnak a felhasználóknak.

gyomorrák 30 év alatt a fascioliasis természetes tározója

CoSer Kft. Kőrösi Üzletház.