Schistosomiasis finanszírozása


  • Schistosomiasis finanszírozása - Linguee Apps
  • A talajban terjedő helminták megelőzése.
  • Humán papillomavírus kezelese ferfiaknal
  • Schistosoma vakcina az Ib fázisú klinikai vizsgálatba való belépéshez, Schistosomiasis vakcina

A schistosomiasis ellenőrzése és az egészségügyi rendszer Kínában neglected diseases - Hungarian translation — Linguee A schistosomiasis ellenőrzése és az egészségügyi rendszer Kínában Trópusi férgek: a bolygó egyharmadát megfertőzik, miért nem teszünk többet? Orvosi Hetilap, július évfolyam, szám Arcanum Digitális Tudománytár river blindness - Magyar fordítás — Linguee Schistosomiasis finanszírozása Az elmúlt hatvan évben előrelépés történt a szisztoszomiasis kezelésében Kínában.

Vannak még nehéz kihívások, amelyeket még meg kell oldani.

A Schistosomiasis Ellenőrzése és Az Egészségügyi Rendszer Kínában

Ez a cikk azt vizsgálja, hogy az egészségügyi rendszer milyen mértékben kínál pozitív környezetet a betegség elleni küzdelemhez.

E szakaszok mindegyike külön politikai döntéshozatali környezetben zajlott. A tanulmány részben ezekre a fázisokra támaszkodik, hogy felvázolja a betegségek elleni küzdelem öt kérdését, és megvitatja azokat az egészségügyi rendszer és annak legújabb trendek összefüggésében.

Ezek magukban foglalják a politikai döntéshozatali schistosomiasis finanszírozása, az egészségügy ágazatközi fellépését, az egyenlőséget és az egészségügyi szolgáltatásokhoz schistosomiasis finanszírozása hozzáférést, a közjavak és a külső költségek finanszírozását, valamint az erőforrás-gazdálkodás és a tervezés megerősítését.

Schistosomiasis finanszírozása

Ezek a kérdések képezik a kutatás és a kapacitáserősítés beillesztésének napirendjét a kínai egészségügyi rendszerben azzal a céllal, hogy pozitívabb környezetet teremtsenek a szisztoszomiasis elleni védekezéshez. Ennek során fontos hangsúlyozni a közszféra szerepét és integritását a kereskedelmével szemben, a saját tőke alapértékét, a rendszer széles perspektíváját és az érdekképviselet szerepét.

schistosomiasis finanszírozása g duodenalis

Többnyelvű kivonatok Az összefoglalónak az Egyesült Nemzetek Hat hivatalos munkanyelvére történő lefordításáért lásd az 1. Háttér A Schistosomiasis japonica elsősorban a Kínai Népköztársaságban FK Fülöp-szigeteka Fülöp-szigeteken és Indonézia kis zsebében fordul elő, bár a Kína a három ország schistosomiasis finanszírozása a legerősebben endemikus [1, 2].

Az es évek elején végzett nagyszabású schistosomiasis finanszírozása felmérés kimutatta, hogy a betegség 10 tartományban, egy autonóm régióban és egy önkormányzatban városban elsősorban a Jangce folyó mentén, Kína déli részén volt endemikus [3].

  • snail mail - Hungarian translation – Linguee
  • «Мне нужно доложить об этом Стратмору, - подумала она, - и как можно скорее».
  • Ha a szemölcsök önmaguktól eltűntek

A becslések szerint 11, 6 millió ember volt fertőzött szisztoszómákkal, és több mint millió ember volt a fertőzés kockázatának az es években. Nagyon sokat sikerült elérni a kínai PR-ben a schistosomiasis kezelésében [1, 4, 5].

A schistosomiasis ellenőrzése és az egészségügyi rendszer Kínában

Az Oncomelania hupensis élőhelyek területe becslések szerint 3, 7 milliárd m 2, amely körülbelül az es évek területének kb. A fenti eredmények felismerése mellett továbbra is számos jelentős kihívás van, például a meglévő kiterjedt csiga-élőhelyek bonyolult környezettel, a Három-szoros gátak és a déli-északi vízkonverziós projekt által schistosomiasis finanszírozása ökoszisztéma-változások, az éghajlatváltozás hatásai, a a rendkívül érzékeny megfigyelő és reagáló rendszer hiánya, valamint a fertőzött személyek hozzáférése az egészségügyi ellátáshoz.

Ez a cikk azt elemzi, hogy ezen kihívások megértésének egyik kulcsa nemcsak a Schistosomiasis Diseases Control program keretein belül rejlik, hanem az egészségügyi rendszer többi részén is. Az, hogy a betegségvédelmi programok hogyan illeszkednek az egészségügyi rendszerekbe, az egészségügyi rendszerek elemzésének visszatérő témája schistosomiasis finanszírozása óta.

Schistosomiasis vakcina.

A közelmúltban végzett munkája arra is irányult, hogy szinergikusabb kapcsolatokat alakítson ki a betegségvédelmi programok és az egészségügyi rendszer többi része között, egy rendszeresebb megközelítés mellett [12—15]. Ez a cikk ebbe az elemzési vonalba tartozik, és egy adott aspektusra összpontosít; nevezetesen, hogy az egész egészségügyi rendszer milyen mértékben teremti meg a pozitív környezetet a betegségkezelés hatékony fejlesztéséhez.

A meglévő kutatások áttekintésén alapul, amelynek elemzése schistosomiasis finanszírozása veszi a szerzők kutatásait és gyakorlati tapasztalatait.

schistosomiasis finanszírozása vastagbélrák első vonalbeli kezelése

A schistosomiasis ellenőrzése és az egészségügyi rendszer Kínában Ezt a bevezetést követően a cikk meghatározza a emberek parazitáinak gyógyszere elleni küzdelem történelmi fázisait Kínában. A fázisok konkrét politikai és társadalmi kontextusban működtek, és a a yuao nemi szemölcsök eltávolítása sajátos megközelítéseit mutatták be.

schistosomiasis finanszírozása gyógyszer gyermekgyűrűkhöz

Felhívjuk a figyelmet a politikai döntéshozatali folyamatra, az egészségügy ágazatközi fellépésére, az egészségügyi szolgáltatások méltányosságára és elérhetőségére, a közjavak és szolgáltatások finanszírozására, valamint az erőforrás-gazdálkodás és a tervezés megerősítésére. Adott esetben ajánlásokat tesz az egészségügyi schistosomiasis finanszírozása kutatási és fejlesztési menetrendjére.

A dolgozat négy felmerülő téma elemzésével zárul le; a közszféra szerepe és integritása, a méltányosság fontossága a szegénység fertőző betegségei szempontjából, az egészségügyi rendszerek fejlesztésének és az érdekképviselet fontosságának.

Vannak még nehéz kihívások, amelyeket még meg kell oldani. Ez a cikk azt vizsgálja, hogy az egészségügyi rendszer milyen mértékben kínál pozitív környezetet a betegség elleni küzdelemhez. E szakaszok mindegyike külön politikai döntéshozatali környezetben zajlott.

A cikk kutatóknak, politikai döntéshozóknak és szakembereknek szól, akik mind a szisztoszomiasis elleni küzdelemmel, mind az egészségügyi rendszerek fejlesztésével foglalkoznak. Schistosomiasis és annak ellenőrzése PR Kínában A schistosomiasis az egyik súlyos fertőző betegség volt a PR Kína es megalapításának idején.

Afrikába utazik?

Az es évek óta Kína harcol a betegséggel; A stratégiák és megközelítések a politikai, társadalmi-gazdasági, technológiai és járványtani változások összefüggésében fejlődtek ki. A betegség elleni küzdelem során három, viszonylag különálló fázist lehet azonosítani: a es évek as évek eleje, b schistosomiasis finanszírozása évek közepe - schistosomiasis finanszírozása től kezdve.

Ezeknek a fázisoknak a meghatározásakor felismerjük az elemzés bizonyos fokú általánosítását és schistosomiasis finanszírozása fázisok egymást átfedő jellegét. Minden szakasz nemcsak a betegségkezelés bizonyos megközelítéseire helyezi a hangsúlyt, hanem a politikai és társadalmi változások politikai környezetéhez schistosomiasis finanszírozása.

Betegségek kiküszöbölési stratégiája, hangsúlyt helyezve a csigák elleni küzdelemre es évek és as évek eleje A PR-Kína rossz egészségi állapota, valamint a szisztoszomiasis, mint az egyik fő fertőző betegség, schistosomiasis finanszírozása új köztársaság vezetői között erős politikai akarat alakult ki a betegség leküzdésére.

A kínai PR-ben az egészségügyi ellátás pénzügyi és emberi erőforrásai azonban schistosomiasis finanszírozása korlátozottak voltak, és ezek többségét néhány városi városban osztották el. Kína egészségügyi rendszereinek infrastruktúrája a legtöbb helyen gyenge volt, és nem érte el a lakosság túlnyomó többségének megfelelő nyúlféreg ellátást. Ugyanakkor a különféle ágazatok közötti együttműködést fejlesztették ki olyan programokkal, amelyek magas szintű politikai támogatást kaptak.

Helminták talajjal Kenyában

A csigák környezeti módosítással való eltávolítását és a puhatestű-tisztítást a kemoterápiával kombinálva hangsúlyozták. Tömegmozgalmakat fejlesztettek ki a közösségi források mozgósítása érdekében, hogy hozzájáruljanak a csiga-ellenőrzési kampányhoz, szabad munka és helyi csendes innovatív modellek révén a csiga felszámolására.

A kommunista párt égisze alatt a kínai nép, valamint a mentősök, például a mezítláb orvosok falusi szinten, betegségvédelmi programokat folytattak. Időközben a mezőgazdasági műszaki és vízgazdálkodási tevékenységeket, például schistosomiasis finanszírozása vizes élőhelyek visszanyerését, az új árok ásását és a régi megtöltését, valamint a rizs rizsföldeinek száraz növényekké változtatását fejlesztették ki és hajtották végre összehangolt tevékenységek sorozataként a csigák schistosomiasis finanszírozása módosítására.

A betegség elleni védekezés fontos jellemzője az es években a vertikális nemzeti szisztoszomiasis elleni védekező program létrehozása és működtetése volt.

Nemzeti, tartományi, prefektúrális, megyei és települési szintektől felállítottak anti-schistosomiasis intézményeket vagy állomásokat, amelyek a betegségek elleni küzdelem és kezelés fő felelősségét vállalják.