Kötszer jelek


kötszer jelek antibiotikum a bélparaziták ellen

BurnJel égési kötszerek A BurnJel termékek korábbi WaterJel piacvezetők a prehospitális égés ellátásban, több mint 25 éve állnak az egészségügy szolgálatában. Napi használatban megtalálhatók a BurnJel készítmények az iparban, egészségügyben, tűzoltóságnál, katonaságnál és rendőrségnél.

kötszer jelek tiszta paraziták kezelése

Az egyetlen égési kötszer, amelyet világszerte teszteltek és jóváhagytak a fehér foszfor okozta égési sérülések ellátásában. A WaterJel termékek mindenfajta égésre alkalmazhatók. A BurnJel egy lépésben használható hűtési rendszer, nagy mennyiségű, folyékony gélt tartalmaz, mely nagy mennyiségű hő abszorpciójára képes.

kötszer jelek széles sáv felkutatása

A BurnJel °C hő elnyelésére képes, ami messze meghaladja a többi égési kötszer hőelnyelő kapacitását, nem szárad ki, nem ragad a sebbe. A BurnJel átáztatja az égett ruházatot, hűti és nedvesen tartja a sérült szöveteket, ami elősegíti azok eltávolítását, lemosását a kórházi ellátáskor.

kötszer jelek méregtelenítés a méregtelenítő eszközzel

A WaterJel nem szárítja parazita fertőző gyógyszer az égett felületet. A BurnJel-t már számos független klinikai vizsgálatnak vetették alá, és klinikailag igazolták, hogy a BurnJel megfelelő alkalmazása nem okoz hypothermiát felnőttekben és gyerekben sem. Biológiailag lebomlik, bakteriosztatikus. Kiszerelés: - 50, ml flakonos égési zselé - 60, ml flakonos, pumpás égési zselé - 3x4 g, 5x4g tasakos égési zselé - 5x15, 10x10, 10x40, 20x45, 20x50 kézre30x40 arcra kötszer jelek kötszer - 91x76, x cm égési takaró - 91x76, x, x cm égési takaró hengerben.

kötszer jelek hpv pikkelysmr