Hasnyálmirigyrák uptodate. Vastagbélrákos fájdalom


hasnyálmirigyrák uptodate

Hasnyálmirigyrák uptodate Tartalom JOGKÉRÉS Megosztás szeptember 6 óta a dánok szabadon hozzáférhetnek egy új online beteg kézikönyvhöz, Patienthåndbogamely ugyanazokat az adatokat tartalmazza, mint amelyeket az orvosok használnak. Ezáltal azt remélik, hogy a megnövekedett ismeret végső soron nyitottabb és átláthatóbb egészségügyi rendszerhez vezet. A kézikönyv több mint 3 cikket tartalmaz, több mint 50 szakember és gyakorló orvos vett részt a megalkotásában.

hasnyálmirigyrák uptodate

Fejezetei: betegségek, tünetek és tanulmányok. A cikkeket több mint hasnyálmirigyrák uptodate orvosi rajz, röntgen kép, animáció és fénykép illusztrálja.

hasnyálmirigyrák uptodate

Ez az első alkalom, hogy állami egészségügyi rendszer efféle online kézikönyvet hozott létre. A beteg kézikönyv hasnyálmirigyrák uptodate ugyanazokat az információt, mint az orvosi hasnyálmirigyrák uptodate amely hasnyálmirigyrák uptodate készült, mint a referencia, gyakorló orvosok számára.

A különbség mindössze az, hogy a beteg kézikönyv cikkei az egyszerű polgárok tudásához vannak igazítva, továbbá a kézikönyvet kiegészíti egy szótár, amely az orvosi terminusok hasnyálmirigyrák uptodate tartalmazza mindennapi nyelvhasználattal.

Bent Hansen, a Dán Régiók elnöke elmondta: "Az internetet ma már széles körben használja dánok, amikor a betegség és az egészség témakörében tájékozódnak. A Régiók célja az, hogy a polgárok megkapják a rendelkezésre álló legjobb tudást.

hasnyálmirigyrák uptodate

A jó egészségügyi rendszer csak nyílt és átlátható egészségügyi rendszer lehet, amely a betegnek hozzáférést biztosít az összes tudáshoz, amely segíthet neki.

Ezért invesztált a Dán Régiók a beteg kézikönyvbe, amelyben megtalálhatóak a pontos, speciális és up-to-date információks amelynek a tartalmát rendszeresen frissítjük.

hasnyálmirigyrák uptodate

További a témáról.